Blind friendly

Aktuális hírek

Digitális oktatási eszközöket kapnak rászoruló családok megyénkben

2020. April 2.

A Lekri Csoport Kft. felajánlásával a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat koordinálásában, digitális oktatáshoz szükséges eszközöket adunk át megyei településeknek.

tovabb_olvasom »

Késni fog az alsó-szigetközi út megépítése

2020. March 25.

A SzigetKözélet Németh Zoltánt, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés elnökét kérdeze arról, milyen fejlemények történtek az ügyben, s a koronavírus okozta várható gazdasági visszaesés hogyan befolyásolja a terveket.

tovabb_olvasom »

Bátorító üzenet kínai barátainknak

2020. March 23.

Tekintettel arra, hogy a koronavírus a kínai Hubei tartományból indult, amely Győr-Moson-Sopron megye testvérmegyéje, Németh Zoltán videóüzenetben fejezte ki együttérzését kínai barátainknak.

tovabb_olvasom »

Pető Péter Magyar Arany Érdemkereszt kitütntetésben részesült

2020. March 18.

Magyar Arany Érdemkereszttel díjazták nemzeti ünnepünk alkalmából Pető Pétert, a megyei közgyűlés alelnökét a megyei értéktárbizottság és a Szigetköz Natúrpark elnökeként kifejtett tevékenységéért.

tovabb_olvasom »

A mentorhálózat fő feladata a tartalék célcsoport felkutatása

2020. March 11.

A mentorhálózat egyik fő feladata, hogy felkutassa a munkaerőpiacról tartósan kiszorult személyeket, s támogatást adjon számukra, hogy megfelelő tudáshoz jutva el tudjanak helyezkedni”- hangsúlyozta Németh Zoltán Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság rendezvényén.

tovabb_olvasom »