Blind friendly

Aktuális hírek

Összefogással épült át az óvoda Ikrényben

2019. February 18.

Átadták a felújított és kibővített ikrényi Napsugár Napköziotthonos Tagóvodát szombat délután. Az ünnepségen elhangzott: a beruházás eredményeképpen az intézmény alapterülete 238 négyzetméterről 551-re nőtt. A falu 127 millió forint támogatást nyert a bővítésre, felújításra.

tovabb_olvasom »

Másfélszer többen járhatnak bölcsibe

2019. February 13.

Hamarosan több szülőnek lesz lehetősége, hogy korábban visszatérjen munkahelyére. Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi évértékelőjén jelentette be, hogy három év alatt 21 ezerrel növelik a bölcsődei férőhelyek számát.

tovabb_olvasom »

A kékfestés hagyományát a világ szellemi kulturális örökségévé nyilvánították

2019. February 13.

A kékfestést november végén nyilvánították az emberiség szellemi kulturális örökségévé, az igazoló dokumentum átadására kedden került sor a pápai Kékfestő Múzeumban.

tovabb_olvasom »

Elkerülő: merre is kerüljön?

2019. January 30.

A győrújfalui székhelyű Szigetköz Kapuja Természetvédelmi Egyesület a tervezett nyugati elkerülő Győrújfalu és Győrzámoly közötti nyomvonala ellen tiltakozik – amit viszont a helyi polgármester a falu nevében preferálna.

tovabb_olvasom »

Ünnepélyes óvodaátadó Szerecsenyben

2019. January 25.

A helyi közösség, a megyei önkormányzat és a kormány összefogásával megújult a szerecsenyi óvoda. A jelentős felújítással korszerűbb és szebb lett az intézmény.

tovabb_olvasom »