Blind friendly

A táplánypusztai szociális gondoskodás jubileuma

Szeptember 14-én, csütörtökön ünnepséggel emlékeznek meg a táplánypusztai szociális gondoskodás 60. évfordulójáról. A program 9.30 órakor az intézmény kastélyépületének aulájában (Táplánypuszta) emléktábla-avatással kezdődik, majd 10.00 órától a péri Petőfi Sándor Művelődési Házban (Pér, Petőfi tér 1.) folytatódik. A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság vezetőinek, képviselőinek köszöntőjét követően Kara Ákos, államtitkár, országgyűlési képviselő, valamint Tóth Gézáné intézményvezető osztja meg gondolatait a meghívott vendégekkel.

A jubileumi programra szóló meghívást örömmel fogadta el Németh Zoltán, a megyei önkormányzat elnöke is, aki ezt a kiváló lehetőséget kihasználva megyei elismerést, a Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Díj Szociális Tagozata kitüntetést adja át egy arra érdemes, nagyon régóta Táplánypusztán dolgozó személynek. A díjazott kiléte legyen meglepetés, hiszen még a díjazottnak is az!

A jubileumi rendezvény ezután a lakók verses köszöntőjével folytatódik, majd emléklapok átadását követően Nagy Balázs színművész lép színpadra. A program Szalóki Albert plébános úr gondolataival zárul.