Blind friendly

Ülést tart a megyei képviselőtestület

Április 21-én, pénteken délelőtt (9.30 óra) tartja következő ülését a megyei képviselőtestület. A napirendek között 10 előterjesztés szerepel. Az ülés első napirendi pontjaként Csizmadia Gábor megyei rendőr-főkapitány számol be a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. évi tevékenységéről, majd Csaplár Zoltán, a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség elnöke tart tájékoztatót a szövetség 2016. évi munkájáról. Ezt követően beszámoló kerül a képviselők elé a megyei önkormányzat által 2016. évben végzett belső ellenőrzési tevékenységről. Az ún. „zárszámadás" keretében a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat 2016. évi gazdálkodásáról szóló beszámolóról, illetve a pénzmaradvány elszámolásáról döntenek a megyei testület tagjai.

A Győr-Gönyű Országos Közforgalmú Kikötő fejlesztéséről Kara Ákos infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár, a Győr-Gönyű Országos Közforgalmú Kikötő fejlesztéséért felelős miniszteri biztos ad tájékoztatást a képviselők számára.

Tárgyalja továbbá a testület a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat, valamint a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház és a Széchenyi István Egyetem közötti együttműködés keretében 2016. évben végzett tevékenységről szóló tájékoztatót, majd új tagot választanak a Győr-Moson-Sopron Megyei Értéktár Bizottságba, ezt követően pedig „a 2014-2020 programozási időszakban az egyes európai uniós alapokból származó támogatások felhasználásának rendjéről szóló 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendeletbe foglalt egyetértési jog gyakorlása" c. előterjesztés kerül a képviselők elé.

(A közgyűlés teljes napirend sora, illetve az előterjesztések a www.gymsmo.hu oldalon a Közgyűlés/Közgyűlések anyagai/2017.04.21. címszó alatt olvashatók.).