Blind friendly

Aktuális hírek

Példaértékű az összefogás megyénkben a légimentőkért

2018. december 7.

„Közös felelősségünk, hogy a balatonfüredi légimentő helikopter fejlesztése megyénk lakosai számára megvalósuljon”- hangzott el a mai közgyűlésen. Németh Zoltán a Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Díj gazdasági tagozat kitüntetését adta át Gombás Lászlónak, a Megyei Értéktár pedig újabb 4 értékkel gazdagodott.

Tovább olvasom »

Több tízmilliós fejlesztések Fertőszentmiklóson és Petőházán

2018. december 3.

Fertőszentmiklóson új védőnői tanácsadót, három önkormányzati épületen energetikai felújítást, Petőházán pedig kerékpárutat és szegélyköves utat adtak át.

Tovább olvasom »

Hiánypótló beruházás valósult meg Jánossomorján

2018. november 30.

2018. november 30-án hivatalosan is átadták az új kerékpárutat Jánossomorján. Az új útszakasz egy részét Nagy István agrárminiszter, a térség országgyűlési képviselője, Németh Zoltán, a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat elnöke és Lőrincz György polgármester kerékpáron is kipróbálta.

Tovább olvasom »

Megyei értékeink bemutatkoztak a Veszprém Megyei Értéknapon

2018. november 27.

„A helyi értékek és az értékfeltárás minden megyében fontos feladat, melyben egymástól is sokat tanulhatunk”- mondta dr. Pető Péter, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés alelnöke, a Megyei Értéktár Bizottság elnöke.

Tovább olvasom »

Mindenki a saját szintjén tegyen a klímaváltozásért

2018. november 22.

Az Európai Klímaszövetség idén januárban szemléletformáló projektet indított, melynek a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat is tagja. A Győrben  tartott kétnapos projektmegbeszélésen az elmúlt év tapasztalatai alapján arról tanácskoztak, mit tehetnek még a városok és a helyi önkormányzatok közösen a fenntartható klímavédelemért.

Tovább olvasom »