Blind friendly

Aktuális hírek

Megjelent a Nyugat-Hírmondó 2018. márciusi száma

2018. március 29.

Megjelent a Nyugat-Hírmondó 2018. márciusi száma

Tovább olvasom »

Elindult a megyei felzárkózási program

2018. március 21.

Kedden megtartották a „GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI FELZÁRKÓZÁSI FÓRUM LÉTREHOZÁSA” című projekt nyitókonferenciáját, mely rendezvénynek a Széchenyi István Egyetem adott otthont.

Tovább olvasom »

A megyei klímastratégia a környezet, társadalom és gazdaság vonzásában

2018. március 19.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat és a Széchenyi István Egyetem Környezetmérnöki Tanszéke a „Megyei klímastratégia kidolgozása, valamint éghajlatváltozási platformok létrehozása és működtetése Győr-Moson-Sopron megyében" című, KEHOP 1.2.0-15-2016-00004 kódszámú projekt keretében 2018. március 19-én Győrben a Széchenyi István Egyetemen szemléletformáló konferenciát tartott.

Tovább olvasom »

Óvodabővítés Petőházán

2018. március 9.

„Petőháza évek óta jól prosperál, nem süppedt bele a cukorgyár megszűnése által okozott fájdalomba, hanem új életre kelt, a megpróbáltatások következtében megerősödött. Új elképzelések, új vágyak fogalmazódtak meg, tettre kész, szorgalmas kezek építik a község jövőjét” – fogalmazott Németh Zoltán, a megyei önkormányzat elnöke a Kincseskert Óvoda új, 130 négyzetméteres épületrészének átadó ünnepségén.

Tovább olvasom »

2018. február 23-án ülést tartott a megyei közgyűlés

2018. február 23.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2018. évben február 23-án tartotta első ülését.

Az ülésen a képviselők tájékoztatót hallgattak meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2017. évi tevékenységéről. A testület elfogadta a megyei önkormányzat 2018. évi költségvetését, döntött a megyei önkormányzati hivatal köztisztviselőinek juttatásairól és támogatásairól, elfogadta a területi nemzetiségi önkormányzatokkal kötött együttműködési megállapodás felülvizsgálatát, valamint közel 1 milliárd forint fejlesztési pénzeszközökről döntött.

Tovább olvasom »