Blind friendly

Aktuális hírek

Modern és takarékos szennyvízülepítő rendszer Csikvándon

2019. január 28.

Újszerűen oldották meg Csikvándon a szennyvízkérdést, sok évig várt rá a lakosság, amely eddig az emésztőgödrökbe vezette a szennyvizet. A 201 millió forintból 130 ingatlanon egyedi kezelést tettek lehetővé, egyébként túl nagy közműre lett volna szükség a lélekszámhoz viszonyítva. A nyár óta működő szikkasztókat pénteken adták át.

Tovább olvasom »

Ünnepélyes óvodaátadó Szerecsenyben

2019. január 25.

A helyi közösség, a megyei önkormányzat és a kormány összefogásával megújult a szerecsenyi óvoda. A jelentős felújítással korszerűbb és szebb lett az intézmény.

Tovább olvasom »

Megbeszélés Szatmár megye elnökével

2019. január 22.

Németh Zoltán megyei elnök a két megye közös vonásairól, a jövőbeni együttműködés lehetőségeiről, Európai Uniós ügyekről és közös programok megvalósításáról tárgyalt kollégájával, Pataki Csabával, az erdélyi Szatmár megye elnökével.

Tovább olvasom »

Együttműködési megállapodás a „Megye önkéntese díj” adományozásáról

2019. január 21.

„Az önkéntes tevékenység legnagyobb értéke az idő, melyet embertársainkra fordítunk”- hangzott el a mai sajtótájékoztatón, ahol Németh Zoltán megyei elnök és dr. Báthy Andrásné, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat régiós képviselője ismertette a részleteket.

Tovább olvasom »

Anne Frank (1929-1945) kiállítás Mosonmagyaróváron

2019. január 18.

A Gulyás Lajos Kollégium negyedik történelmi vándorkiállítását rendezi meg a közeljövőben. Az intézmény 2019. februárjában az amszterdami Anne Frank Ház, Anne Frank – Történelem a mának című magyarországi vándorkiállítását mutatja be.

Tovább olvasom »