Blind friendly

Aktuális hírek

Emberibb életkörülményeket teremtenek a fogyatékossággal élők számára

2018. október 4.

Megyénk és Vas megye öt településén 826 millió forintos hat, egyenként tizenkét férőhelyes, akadálymentesített családi ház épül. Mindezzel a fogyatékossággal élők egészségesek társadalmába való beilleszkedését segítik elő. A falvak ingyenesen ajánlották fel a telkeket.

Tovább olvasom »

Jubilált a Nyelvek Napja

2018. október 4.

A Megyei Önkormányzat a Nyelvek Európai Napja alkalmából általános és középiskolás diákok számára plakátversenyt, nyelvi és Európai Uniós vetélkedőt rendezett a Europe Direct Tájékoztató Központtal, a Hatos és Társa Nyelviskolával, valamint a Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatával közösen.

Tovább olvasom »

Kisprojekt információs nap a megyeházán

2018. október 2.

A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program keretében írt ki pályázatokat a Rába-Duna-Vág Európai Területi Társulás.

Tovább olvasom »

Düsseldorfban is bemutattuk a megyét

2018. október 2.

Magyarország Düsseldorfi Főkonzulátusa idén szeptember 27. és 30. között rendezte meg immár harmadik alkalommal a Düsseldorfi Magyar Napok rendezvényét. Az eseményen nívós kulturális műsorok keretében mutatták be a hazai termékeket, minőségi élelmiszereket, kézműves iparcikkeket.

Tovább olvasom »

Átadták a rajkai iparterület felé vezető utat

2018. október 1.

"Sárban, sötétben lehetett eddig itt közlekedni. Most biztonságosan, aszfaltos úton és közvilágítás mellett lehet eljutni az ipari területre" – mondta Kiss Vince rajkai polgármester, aki Nagy István agrárminiszterrel és Németh Zoltánnal, a Győr-Moson Sopron Megyei Önkormányzat elnökével adta át az utat pénteken.

Tovább olvasom »