Blind friendly

Aktuális hírek

Napelem rendszer fejlesztések Kimlén

2018. szeptember 29.

A Szigetközi Önkormányzatok a fenntartható energiahasználatért című energetikai korszerűsítési projekt, Kimlén véget ért. A napelem rendszer ünnepélyes átadására szeptember 28-án került sor a kimlei faluházban.

Tovább olvasom »

100 éves a mosonmagyaróvári tűzoltó laktanya

2018. szeptember 26.

A Mosonmagyaróvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség és Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság épületének 100 éves fennállását ünnepelték megyénkben a tűzoltók. A jubileumi ünnepséghez kapcsolódóan a több, mint huszonöt éves tűzoltó történeti kiállítás megújított tárlatát is felavatták a hétvégén Mosonmagyaróváron.

Tovább olvasom »

OKOSFALVAK - szakmai konferencia

2018. szeptember 25.

Az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája és az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete konferenciát szervez 2018. október 8-án 13.30 órától Gödőllőn, az Erzsébet Királyné Hotelben.

Tovább olvasom »

Befejeződött a Téti Járási Család és Gyermekjóléti Központ kialakítása

2018. szeptember 24.

Tét Város Önkormányzata által elnyert vissza nem térítendő támogatás 66,99 millió forint volt, melyet az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alapja finanszírozott.

Tovább olvasom »

Megyénkben vannak az ország legjobb tűzoltói

2018. szeptember 21.

Németh Zoltán, a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat elnöke a megyei közgyűlés napirendi pontjait megelőzően a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltóit köszöntötte, pénteken.

Tovább olvasom »