Blind friendly

Aktuális hírek

Meghirdették a „Családbarát Önkormányzat Díjat”

2018. június 1.

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete pályázatot hirdet önkormányzatok számára. A Családok Évében, három év után...

Tovább olvasom »

Fedezd fel Európát! - Révais diákok kirándulása Budapesten

2018. május 30.

Révais diákok videót készítettek Magyarország uniós tagságának előnyeiről az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete, az Európai Parlament Tájékoztató Irodája, a Miniszterelnökség és a magyarországi Europe Direct tájékoztató irodák által meghirdetett pályázatra, melyet a szervezők a római szerződés aláírásának 60. és az ERASMUS+ program 30. évfordulója alkalmából írtak ki.

Tovább olvasom »

Megalakult a Győr-Moson-Sopron Megyei Felzárkózási Fórum

2018. május 29.

2018. május 28-án ünnepélyes keretek között megalakult Győrben a Győr-Moson-Sopron Megyei Felzárkózási Fórum. A Felzárkózási Fórum lesz az a megyei testület, amely a Győr-Moson-Sopron megyében zajló felzárkózási folyamatok koordinációját hajtja végre. A Felzárkózási Fórum tagjainak kiválasztását alapos munka előzte meg a projektmegvalósítók részéről, melynek eredményeképp kialakulhatott a Fórum végleges tagsága. A tagok között megtalálhatók önkormányzatok, nemzetiségi önkormányzatok, civil szervezetek, gazdasági szereplők, kormányzati intézmények, egyházak, kormányzati szervek, közszolgáltatók képviselői.

Tovább olvasom »

Németországi nyelvtanfolyamra lehet jelentkezni

2018. május 22.

A megyei önkormányzat évek óta jó kapcsolatot ápol a baden-württembergi Enzkreis járással. A kapcsolat egyik eredményeként megyei, 16-18 év közötti, tanulói jogviszonnyal rendelkező fiatalok idén is meghívást kaptak németországi nyelvtanfolyamra, melynek ideje várhatóan 2018. július 7-22.

Tovább olvasom »

EURÓPA_NAP 2018

2018. május 11.

Jó hangulatban és szép időben ünnepelhette Győr-Moson-Sopron megye az Európa-napot 2018. május 10-én.

Tovább olvasom »