Blind friendly

Aktuális hírek

EURÓPA-NAP Győrben 2018.05.10-én

2018. május 8.

2018. május 10-én, csütörtökön 10:00 órától Európa-napot tartunk Győrött, a volt megyeháza előtti téren. A napközbeni műsorok, programok mellett délelőtt közel 320 diák részvételével vetélkedőt tartunk a Kulturális Örökség Európai Évéhez kapcsolódóan, illetve egész nap állunk tájékoztató anyagokkal az érdeklődők rendelkezésére.

Tovább olvasom »

Virágos Magyarország immáron 25. alkalommal

2018. április 25.

Elindult a regisztráció a Virágos Magyarország környezetszépítő versenyre, amelyet 25. alkalommal hirdetett meg a települési önkormányzatok számára a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny Szervező Bizottsága. Idén is keresik a legvirágosabb várost, falut és budapesti kerületet, összesen 5 kategóriában. A két fődíjas település (város és falu kategóriában) képviseli majd hazánkat a 2019. évi Entente Florale Europe nemzetközi környezetszépítő versenyen.

Tovább olvasom »

Javult a lakosság biztonságérzete megyénkben

2018. április 20.

A megyei közgyűlés 2018. április 20-i ülésén beszámolót hallgatott meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. évi tevékenységéről. Csizmadia Gábor megyei rendőr-főkapitány az ülésen hangsúlyozta, hogy a rendőri eljárásban regisztrált bűncselekmények száma a megye területén 2017. évben csökkent. 

Tovább olvasom »

Nemzetközi konferencia a Széchenyi István Egyetemen

2018. április 11.

Jog 4.0 – A digitális kor kihívásai címmel angol nyelvű, nemzetközi konferenciát szervezett a Széchenyi István Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel együttműködésben 2018. március 29-én.

Tovább olvasom »

Pályázati felhívás Kis- és középvállalkozások számára – SKHU/1801

2018. április 10.

Magyarország Miniszterelnöksége, mint Irányító Hatóság és a Szlovák Köztársaság Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Minisztériuma, mint Nemzeti Hatóság közösen meghirdeti az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program következő pályázati felhívását az első prioritási tengelyen belül (A határmenti terület vonzerejének növelése).

Tovább olvasom »