Blind friendly

Aktuális hírek

Megbeszélés Szatmár megye elnökével

2019. január 22.

Németh Zoltán megyei elnök a két megye közös vonásairól, a jövőbeni együttműködés lehetőségeiről, Európai Uniós ügyekről és közös programok megvalósításáról tárgyalt kollégájával, Pataki Csabával, az erdélyi Szatmár megye elnökével.

Tovább olvasom »

Együttműködési megállapodás a „Megye önkéntese díj” adományozásáról

2019. január 21.

„Az önkéntes tevékenység legnagyobb értéke az idő, melyet embertársainkra fordítunk”- hangzott el a mai sajtótájékoztatón, ahol Németh Zoltán megyei elnök és dr. Báthy Andrásné, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat régiós képviselője ismertette a részleteket.

Tovább olvasom »

Anne Frank (1929-1945) kiállítás Mosonmagyaróváron

2019. január 18.

A Gulyás Lajos Kollégium negyedik történelmi vándorkiállítását rendezi meg a közeljövőben. Az intézmény 2019. februárjában az amszterdami Anne Frank Ház, Anne Frank – Történelem a mának című magyarországi vándorkiállítását mutatja be.

Tovább olvasom »

2019 az építkezés éve a magyar agráriumban

2019. január 15.

A kormányzati beruházások és támogatások révén 2019 az építkezés éve lesz az agráriumban - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara évnyitó rendezvényén, Győrben.

Tovább olvasom »

Februártól indulnak a Magyar falu program első pályázatai

2019. január 7.

Az egyházi, valamint az önkormányzatok által üzemeltett közösségi terek felújításra és létrehozásra lehet pályázni elsőként, februártól a Magyar falu program keretében - hangsúlyozta szombati budapesti sajtótájékoztatóján a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos.

Tovább olvasom »