Blind friendly

Aktuális hírek

Megbeszélés Szatmár megye elnökével

2019. January 22.

Németh Zoltán megyei elnök a két megye közös vonásairól, a jövőbeni együttműködés lehetőségeiről, Európai Uniós ügyekről és közös programok megvalósításáról tárgyalt kollégájával, Pataki Csabával, az erdélyi Szatmár megye elnökével.

tovabb_olvasom »

Együttműködési megállapodás a „Megye önkéntese díj” adományozásáról

2019. January 21.

„Az önkéntes tevékenység legnagyobb értéke az idő, melyet embertársainkra fordítunk”- hangzott el a mai sajtótájékoztatón, ahol Németh Zoltán megyei elnök és dr. Báthy Andrásné, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat régiós képviselője ismertette a részleteket.

tovabb_olvasom »

Tavaszra minden szigetközi településen tábla fogja hirdetni a Szigetköz Natúrparkot

2018. December 11.

2018. december 11-től kezdik meg a Szigetköz Natúrpark településtáblák kihelyezését. Az első ünnepélyes táblaavatás Dunakilitin valósult meg.

tovabb_olvasom »

Példaértékű az összefogás megyénkben a légimentőkért

2018. December 7.

„Közös felelősségünk, hogy a balatonfüredi légimentő helikopter fejlesztése megyénk lakosai számára megvalósuljon”- hangzott el a mai közgyűlésen. Németh Zoltán a Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Díj gazdasági tagozat kitüntetését adta át Gombás Lászlónak, a Megyei Értéktár pedig újabb 4 értékkel gazdagodott.

tovabb_olvasom »

Mindenki a saját szintjén tegyen a klímaváltozásért

2018. November 22.

Az Európai Klímaszövetség idén januárban szemléletformáló projektet indított, melynek a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat is tagja. A Győrben  tartott kétnapos projektmegbeszélésen az elmúlt év tapasztalatai alapján arról tanácskoztak, mit tehetnek még a városok és a helyi önkormányzatok közösen a fenntartható klímavédelemért.

tovabb_olvasom »