Blind friendly

Aktuális hírek

A projekt a megye kulturális sokszínűségének megőrzését is segíti

2019. június 21.

A Rajkai Általános Iskola 125 éve született névadójára, Békefi Ernőre emlékezett, a felújított és korszerűsített iskolaépületet is átadták az ünnepség keretében június 19-én.

Tovább olvasom »

Megyezászlót kapott a Körmenti Rendészeti Szakgimnázium

2019. június 20.

„Hazánknak szüksége van a bátor, jól képzett, hazájukat szerető egyenruhásokra”-mondta Németh Zoltán a Körmendi Rendészeti Szakgimnázium kibocsátó és tanévzáró ünnepségén.

Tovább olvasom »

Egymás rendszereinek ismeretével hatékonyabb a közös fejlesztéspolitika

2019. június 18.

„A meglévő és jövőbeli projektszereplők számára jó lehetőség volt a ConnReg, hiszen lehetőséget biztosított a 2020 utáni potenciális témakörök meghatározására és kidolgozására”- mondta Németh Zoltán megyei elnök a ConnReg projektzáró rendezvényén Sopronban.

Tovább olvasom »

Beled 10 éve város

2019. június 11.

Minden eddiginél színvonalasabb, és változatosabb programokkal várta Beled a 16. Pünkösdi Fesztiválon a látogatókat. Ez alkalommal ünnepelték várossá válásuk 10. évfordulóját is.

Tovább olvasom »

A Sokoróalja vidéke kibővült turisztikai kínálattal várja látogatóit

2019. június 10.

Tényő Község Önkormányzata partnerségben a Kajárpéc Községi Önkormányzattal, bővítette turisztikai kínálatát a térségbe érkező látogatók számára. A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat támogatásával a TOP turizmusfejlesztési projekt keretein belül megvalósult beruházások az elmúlt fél év során nyerték el végleges formájukat.

Tovább olvasom »