Blind friendly

Aktuális hírek

A Sokoróalja vidéke kibővült turisztikai kínálattal várja látogatóit

2019. június 10.

Tényő Község Önkormányzata partnerségben a Kajárpéc Községi Önkormányzattal, bővítette turisztikai kínálatát a térségbe érkező látogatók számára. A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat támogatásával a TOP turizmusfejlesztési projekt keretein belül megvalósult beruházások az elmúlt fél év során nyerték el végleges formájukat.

Tovább olvasom »

A megyei rendőrség magas színvonalon látja el feladatát

2019. június 7.

„Különösen nagy figyelmet fordítottunk az állampolgárok szubjektív közbiztonságérzetének növelésére”- mondta ma a megyei közgyűlésen Csizmadia Gábor megyei rendőrfőkapitány.

Tovább olvasom »

A gonoszság csak szembeszállással győzhető le

2019. június 6.

A gonoszság csak akkor győzhető le, ha szembeszállunk vele, ha mindenkor megcselekedjük, amit megkövetel a haza - hangoztatta az Országgyűlés elnöke csütörtökön Csornán, az 1919-es vörösterror áldozatairól szóló centenáriumi megemlékezésen.

Tovább olvasom »

Héderváron is megújult az önkormányzat épülete

2019. június 6.

Bruttó 167.355.800 forintot nyert el a „Szigetközi önkormányzatok a fenntartható energiahasználatért” elnevezésű projekt, mely öt szigetközi önkormányzat épületének energetikai felújítását tűzte ki célul.

Tovább olvasom »

Bölcsődét avattak Farádon

2019. június 3.

Negyvenhárommillió forintból bölcsődét alakítottak ki Farádon. Az intézményre nagy igény van a faluban, az intézményt pénteken adták át ünnepélyesen.

Tovább olvasom »