Blind friendly

Aktuális hírek

Pályázati felhívás

2020. január 27.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Győr-Moson-Sopron Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Háza, valamint a Győr-Moson-Soron Megyei Önkormányzat felhívást tesz közzé a 2019. év Győr-Moson-Sopron „Megye Önkéntese Díj” -ra.

Tovább olvasom »

Célunk, hogy valódi esélyegyenlőség jöjjön létre

2020. január 23.

„Célunk, hogy Győr-Moson-Sopron megyében senki ne maradjon magára, ha problémával küzd, vagy nehéz élethelyzetbe kerül és hogy mindenkihez eljusson a segítség vagy legalább annak lehetősége”- mondta el Németh Zoltán a Felzárkózási Fórum csütörtöki ülésén.

Tovább olvasom »

Stuttgartban is bemutattuk megyei értékeinket

2020. január 20.

Győr-Moson-Sopron megye kincseit Pforzheim város és Enzkreis tartomány testvérmegyéjeként a stuttgarti Turizmus- és szabadidő kiállításon (CMT Stuttgart) mutattuk be.

Tovább olvasom »

Mivel gyarapodik a régió?

2020. január 16.

Németh Zoltánt, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés elnökét a Kisalföld kérdezte arról, milyen fejlesztések vannak folyamatban, mi várható idén, mi történik a megyében.

Tovább olvasom »

Sokan várták már a nyitást

2020. január 10.

„Már nagyon vártuk a nyitást” – árulta el több olvasó, aki ellátogatott a Huszár Gál Városi Könyvtár nyílt napjára. A mosonmagyaróvári tékát tavaly júliusban zárták be energetikai korszerűsítés és akadálymentesítés miatt.

Tovább olvasom »