Blind friendly

Aktuális hírek

Csorna rendületlenül fejlődik

2019. szeptember 6.

"A kollégium épületére nagyon ráfért már a felújítás"- mondta el Dr. Bónáné dr. Németh Katalin polgármester az átadó ünnepségen.

Tovább olvasom »

XVII. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó

2019. szeptember 6.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata többek közt a Győr-Moson-Sopron Megyei Europe Direct Iroda támogatásával idén 17. alkalommal rendezi meg az uroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozót.

Tovább olvasom »

Októbertől pályázhatnak civilek a Nemzeti Együttműködési Alap forrásaira

2019. szeptember 5.

Október elsejétől pályázhatnak civil szervezetek a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) forrásaira, amelynek összege az előző évihez képest csaknem kétmilliárd forinttal emelkedett - közölte a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár.

Tovább olvasom »

Célunk egy integrált, jól átjárható határrégió kialakítása

2019. szeptember 4.

„A jó közlekedés növeli a vállalkozások versenyképességét, javítja a munkaerő mobilitását, hozzájárul a foglalkoztatás bővítéséhez, ösztönzi a működő tőke áramlását, kiegyenlítheti a területi fejlődésbeli különbségeket”- fogalmazott Németh Zoltán az útátadón.

Tovább olvasom »

Mosonmagyaróvár és térsége kiegyensúlyozottan fejlődik

2019. szeptember 3.

„Egy társadalom érettségének fokmérője, hogy miként bánik az elesettekkel”- hangzott el a felújított intézmény átadóünnepségén.

Tovább olvasom »