Blind friendly

Aktuális hírek

Látogatás Brüsszelben

2019. március 8.

EU-tagállamok fiataljai február 17-19. között háromnapos rendezvényen vehettek részt az Európai Parlament brüsszeli központjában, melyen az EU jelenéről és jövőjéről, az európai választások fontosságáról beszélgettek.

Tovább olvasom »

Öt dolog, amit tudni kell az európai választásokról

2019. március 7.

Magyarországon május 26-án, vasárnap lesznek az európai választások, ahol arról dönthet, hogy ki képviselje az érdekeit uniós szinten, az Európai Parlamentben.

Tovább olvasom »

Pályázat a „Magyarország jó tanulója, jó sportolója – 2018” cím elnyerésére

2019. március 4.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nyílt pályázatot hirdet a „Magyarország jó tanulója, jó sportolója − 2018” cím elnyerésére, mely címmel azon tanulókat és hallgatókat kívánja elismerni, akik a 2017/2018. tanévben kimagasló tanulmányi- és sporteredményt értek el.

Tovább olvasom »

Legyen a tietek is Ökoiskola!

2019. március 1.

Több ökoiskola: élhetőbb bolygó. Közös felelősségünk, hogy a köznevelési intézmények munkája révén mind több fiatal váljon a környezet és az egészség megóvására érzékeny és a globális felelősségvállalásban is elkötelezett felnőtté.

Tovább olvasom »

Magyarországi Falumegújítási Díj 2019.

2019. február 28.

A Belügyminiszter meghirdeti a Magyarországi Falumegújítási Díj 2019. pályázatot, "Magyar falu – Kihívások, helyi válaszok” mottóval.

Tovább olvasom »