Blind friendly

Aktuális hírek

Az Európai Unió mi vagyunk

2020. január 29.

„Az Európai Unió csak akkor versenyképes, ha minden régiója versenyképes” – mondta soproni látogatása alkalmával Zupkó Gábor, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője a Városházán tartott fórumon.

Tovább olvasom »

Pályázati felhívás

2020. január 27.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Győr-Moson-Sopron Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Háza, valamint a Győr-Moson-Soron Megyei Önkormányzat felhívást tesz közzé a 2019. év Győr-Moson-Sopron „Megye Önkéntese Díj” -ra.

Tovább olvasom »

Célunk, hogy valódi esélyegyenlőség jöjjön létre

2020. január 23.

„Célunk, hogy Győr-Moson-Sopron megyében senki ne maradjon magára, ha problémával küzd, vagy nehéz élethelyzetbe kerül és hogy mindenkihez eljusson a segítség vagy legalább annak lehetősége”- mondta el Németh Zoltán a Felzárkózási Fórum csütörtöki ülésén.

Tovább olvasom »

Stuttgartban is bemutattuk megyei értékeinket

2020. január 20.

Győr-Moson-Sopron megye kincseit Pforzheim város és Enzkreis tartomány testvérmegyéjeként a stuttgarti Turizmus- és szabadidő kiállításon (CMT Stuttgart) mutattuk be.

Tovább olvasom »

Mivel gyarapodik a régió?

2020. január 16.

Németh Zoltánt, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés elnökét a Kisalföld kérdezte arról, milyen fejlesztések vannak folyamatban, mi várható idén, mi történik a megyében.

Tovább olvasom »