Blind friendly

Aktuális hírek

Adományozási felhívás a zétényi kultúrház újjáépítése érdekében

2020. augusztus 6.

Leégett a Tőketerebesi járásban található Zétény községi hivatala, illetve a szomszédságában álló kultúrház, mely mind a település mind pedig a járás kulturális életében mérhetetlen veszteséget jelent.

Tovább olvasom »

Fejlesztések Kunszigeten

2020. augusztus 3.

Tavaly nyáron a kormány jelentősen emelte az új bölcsődei férőhelyek létrehozására szánt keretösszeget. Így Győr-Moson-Sopron megyében, Kunszigeten mintegy 250 millió forintból épülhet új bölcsőde. Az új intézményt a tervek szerint októberben adják át.

Tovább olvasom »

Különleges gazdasági övezet létesítését kezdeményezték Mosonmagyaróváron

2020. július 31.

A megyei közgyűlés rendkívüli ülésén megszavazta a különleges gazdasági övezet Mosonmagyaróváron történő létesítéséről szóló határozatot.

Tovább olvasom »

Erősödnek a magyar-osztrák határmenti kapcsolatok

2020. július 27.

A magyar-osztrák határmenti kapcsolatok erősödését méltatta Nagy István agrárminiszter, a térség országgyűlési képviselője a Rajka és az osztrák határ között elkészült, valamint a határtól Németjárfaluig (Deutsch-Jahrndorf) felújított, mintegy ötkilométeres út átadásán.

Tovább olvasom »

Új egészségházat és közösségi teret építettek Gönyűn

2020. július 13.

Az utóbbi évek legjelentősebb beruházását adták át Gönyűn: kész az új egészségház és közösségi tér a Duna-parti településen. A többfunkciós épület tisztán önerőből valósult meg, a helyiek előtt szeptemberben nyitja meg kapuit.

Tovább olvasom »