Blind friendly

Aktuális hírek

A kékfestés hagyományát a világ szellemi kulturális örökségévé nyilvánították

2019. February 13.

A kékfestést november végén nyilvánították az emberiség szellemi kulturális örökségévé, az igazoló dokumentum átadására kedden került sor a pápai Kékfestő Múzeumban.

tovabb_olvasom »

Elkerülő: merre is kerüljön?

2019. January 30.

A győrújfalui székhelyű Szigetköz Kapuja Természetvédelmi Egyesület a tervezett nyugati elkerülő Győrújfalu és Győrzámoly közötti nyomvonala ellen tiltakozik – amit viszont a helyi polgármester a falu nevében preferálna.

tovabb_olvasom »

Ünnepélyes óvodaátadó Szerecsenyben

2019. January 25.

A helyi közösség, a megyei önkormányzat és a kormány összefogásával megújult a szerecsenyi óvoda. A jelentős felújítással korszerűbb és szebb lett az intézmény.

tovabb_olvasom »

Megbeszélés Szatmár megye elnökével

2019. January 22.

Németh Zoltán megyei elnök a két megye közös vonásairól, a jövőbeni együttműködés lehetőségeiről, Európai Uniós ügyekről és közös programok megvalósításáról tárgyalt kollégájával, Pataki Csabával, az erdélyi Szatmár megye elnökével.

tovabb_olvasom »

Együttműködési megállapodás a „Megye önkéntese díj” adományozásáról

2019. January 21.

„Az önkéntes tevékenység legnagyobb értéke az idő, melyet embertársainkra fordítunk”- hangzott el a mai sajtótájékoztatón, ahol Németh Zoltán megyei elnök és dr. Báthy Andrásné, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat régiós képviselője ismertette a részleteket.

tovabb_olvasom »