Blind friendly

Aktuális hírek

Megújult az Önkormányzati Hivatal Lébényben

2019. April 8.

Lébényben befejeződött a Közös Önkormányzati Hivatal épületének energetikai célú felújítása. Az ünnepélyes átadón beszédében Németh Zoltán kiemelte, egy település akkor lesz élhető, ha a megfelelő szolgáltatásokat tud nyújtani a településen élőknek.

tovabb_olvasom »

Németországi nyelvtanfolyam – ismét lehet jelentkezni

2019. April 2.

16-18 év közötti, tanulói jogviszonnyal rendelkező Győr-Moson-Sopron megyei fiatalok idén is meghívást kaptak németországi nyelvtanfolyamra.

tovabb_olvasom »

Győrságon megoldódott a csapadékvíz-elvezetés

2019. March 29.

A felszíni, csapadékvizek elvezetésének rendezésére olyan település-szintű csapadékvíz elvezetési hálózat került kialakításra, mely tartós és zavarmentes megoldást biztosít.

tovabb_olvasom »

Fenntartható városfejlesztés Fertőszentmiklóson

2019. March 27.

Fertőszentmiklós önkormányzata „Okos városok-okos települések, avagy innovatív városrehabilitációs jó gyakorlatok és a tervezési modellprogram megismertetése” címmel szakmai konferenciát szervezett, kedden.

tovabb_olvasom »

Nagy az érdeklődés a Magyar Falu Program pályázatai iránt

2019. March 25.

Február végén jelentek meg a Magyar Falu Program első pályázati felhívásai. A közösségi terek létrehozásáról valamint a helyi és nemzeti identitástudat erősítéséről szóló pályázatok iránt nagy az érdeklődés a kistelepülések részéről.

tovabb_olvasom »